Saint Vincent och Grenadinerna

För resor till Saint Vincent och Grenadinerna så är det möjligt för företag att betala ut traktamente. För varje beskattningsår ger Skatteverket ut allmänna råd om normalbelopp för ökade levnadskostnader vid tjänsteresor. Normalbeloppet för 2024 avseende tjänsteresor till Saint Vincent och Grenadinerna är 564 SEK. Normalbeloppet avser den summa som en arbetsgivare kan betala ut per dygn skattefritt under 2024 för resor i tjänsten till Saint Vincent och Grenadinerna. Skatteverket kräver att den anställde övernattar minst en natt i Saint Vincent och Grenadinerna och att platsen i Saint Vincent och Grenadinerna är minst 50 kilometer från den vanliga arbetsplatsen och bostaden.

Det exakta beloppet som kan betalas ut skattefritt som traktamente för en dag i Saint Vincent och Grenadinerna beror på ett antal faktorer som du ser i tabellen nedan. Tabellen visar hur du beräknar traktamente för Saint Vincent och Grenadinerna för beskattningsåret 2024.

Vid tjänsteresa2024
Hel dag564 SEK
Halv dag282 SEK (50%)
Efter tre månader394 SEK (70%) per hel dag
Efter två år282 SEK (50%) per hel dag
Nattschablon282 SEK (50%)

Uppgifterna avseende traktamente för Saint Vincent och Grenadinerna under 2024 uppdaterades senast 2024-01-02. För att säkerställa att uppgifterna är korrekta rekommenderas du kontakta Skatteverket.

Fakta om Saint Vincent och Grenadinerna

Saint Vincent och Grenadinerna, som är ett av länderna i Nordamerika, har landskoden VC. Under ett besök i Saint Vincent och Grenadinerna kan det vara värt att besöka huvudstaden Kingstown. Huvudstäder brukar ofta vara ett uppskattat resmål. Innan din resa till Saint Vincent och Grenadinerna kan det vara bra att växla till dig den lokala valutan som heter Östkaribisk dollar och har valutakoden XCD.